RZCC digitaal aanwezig tijdens Mobile Healthcare

Op woensdag 18 november vindt de 9e editie van Mobile Healthcare plaats. Dit jaar wordt het programma van het grootste Healthcare event van Nederland volledig digitaal aangeboden. Ook RZCC is virtueel aanwezig. Roanda Fokkens, Programmamanager medicatie bij RZCC, verzorgt de online sessie ‘Samen voor medicatieoverdracht’. Dit doet zij in samenwerking met Esther Bijma, Adviseur medicatieoverdrachten bij Nictiz.

Samen voor medicatieoverdracht
Tijdens de presentatie nemen Roanda en Esther je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale uitwisseling van medicatiegegevens. Roanda gaat dieper in op de huidige werkwijzen voor uitwisseling en de aanstaande veranderingen. Dat de rol van de fax in relatie tot medicatieoverdracht niet lang houdbaar is staat vast. Maar wat moet er gebeuren om definitief afscheid te kunnen nemen? Daarnaast deelt Roanda haar visie op het belang van een regionale samenwerking als uitgangspunt voor succesvolle digitale uitwisseling. Esther gaat dieper in op de landelijke informatiestandaarden die zij vanuit Nictiz ontwikkelt en implementeert. Standaarden als fundament voor succesvolle medicatieoverdracht, juist ook in de regio.

Online sessie bijwonen
Wij nodigen jou graag uit om gratis de online sessie bij te wonen:

Datum: 18 november
Tijdstip: 14.50 uur tot 15.20 uur
Kosten: deelname is gratis

Aanmelden kan via deze link en is kosteloos voor iedereen die actief is in of voor de zorg.

 

Heb jij vragen over de online sessie of wil je meer weten over de medicatieprogramma’s waarbij het RZCC zorgverleners ondersteunt? Neem dan contact op met Roanda. Zij helpt je graag verder. Email: roanda.fokkens@rzcc.nl