Nieuwe stagiaire RZCC onderzoekt informatie-uitwisseling palliatieve zorg

Daniëlle Eibrink Jansen is sinds april gestart als stagiaire bij RZCC. Voor haar afstudeerstage doet ze onderzoek naar de informatie uitwisseling binnen de palliatieve zorg. Daniëlle is momenteel bezig met het afronden van haar master Biomedische Wetenschappen in Nijmegen, met als profiel communicatie. Hiervoor behaalde ze haar bachelor Biologie in Wageningen. Haar afstudeeronderzoek betreft een kwalitatief onderzoek, waarbij ze via interviews met verschillende zorgverleners knelpunten hoopt te identificeren in de huidige manier van overdrachten binnen de palliatieve zorg. Aan de hand van de resultaten uit de interviews kan een vervolgonderzoek worden opgezet naar mogelijke oplossingen.

Daniëlle wil zich graag verder ontwikkelen als zorg- en communicatieprofessional en hoopt met haar afstudeerstage ervaring op te doen met het werken binnen een organisatie als het RZCC.

“Ik vind het mooi om te zien dat de collega’s bij RZCC met veel passie werken. Ze weten echt waar ze mee bezig zijn”, zegt Daniëlle. “Als collega’s helpen we elkaar waar we kunnen en zetten we ons gezamenlijk in voor het beste resultaat. Ik hoop in de komende tijd nog veel van mijn collega’s te mogen leren.”

Het afstudeeronderzoek van Daniëlle loopt tot oktober door.