RZCC stelt Angélique van der Veer aan als nieuwe programmamanager

Per 1 september vervult Angélique van der Veer (32) de rol van programmamanager bij het RZCC. Angélique volgt hiermee Stephanie Wijbrandts op, die per 1 september uit dienst treed. Stephanie verlaat het RZCC na vijf jaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Medical PHIT.

Sinds 2013 is Angélique werkzaam als projectmanager bij RZCC. In deze functie was zij onder andere als projectcoördinator LSP (landelijk schakelpunt) verantwoordelijk voor de ondersteuning van de huisartsen en apothekers in de regio bij het aansluiten en aanmelden van patiënten bij het LSP. In haar nieuwe rol zal Angélique zorg dragen voor de programmalijnen van het RZCC: medicatie, overdrachten en persoonlijk gezondheidsdossier. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het opstarten, coördineren en afronden van projecten binnen de programmalijnen en voor de samenwerking tussen verschillende projecten en organisaties. Ook zal ze zich richten op het vertalen van de visie van het RZCC naar strategische doelstellingen en de rol van RZCC als gesprekspartner voor de stakeholders in de regio.

Angélique heeft organisatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2015 volgt zij (naast haar werkzaamheden voor het RZCC) de post master opleiding tot klinisch informaticus aan de School of Medical Physics and Engineering in Eindhoven (SMPE/e, onderdeel van TU/e). In september rond zij deze post master af.

Anne Landstra, directeur bij het RZCC: “Angélique heeft veel ervaring met de projecten en programma’s van het RZCC. Ze heeft vier jaar lang alle facetten van ons werk voorbij zien komen en zelf een bijdrage gehad in de behaalde resultaten. Hierdoor is ze volledig op de hoogte van wat er speelt in de zorgsector en kent ze de behoeften van onze stakeholders. We zijn dan ook verheugd dat zij de nieuwe programmamanager wordt en hebben er vertrouwen in dat de continuïteit van RZCC hiermee is gewaarborgd.”