RZCC

Paul Retra

Paul Retra

Ik ben accountant en ben werkzaam bij accountantskantoor Deloitte Accountants, waar ik me heb gespecialiseerd in de zorg. Inmiddels ben ik 33 jaar accountant en als partner verantwoordelijk voor de regio Zuid-Nederland en ben ik lid van het landelijke brede zorgteam.

Naast mijn rol als accountant heb ik altijd veel aandacht gehad voor een bredere kijk op de zorg dan alleen financieel. Ik heb daartoe veel opdrachten gedaan op het gebied van strategie van zorg. Daarbij heb ik bijzonder veel interesse in innovaties in de zorg, waaronder digitale oplossingen. Ik heb daarom ook bewust de opleiding Zorgmanagement gedaan, vooral ook om me zo goed mogelijk te kunnen inleven in zorgmedewerkers.

Vanuit mijn brede kennis van de zorgsector (cure en care) verwacht ik toegevoegde waarde te kunnen leveren aan RZCC en haar strategische doelen voor de komende jaren. Hierbij zal mijn financiële kennis en ervaring van belang zijn. Maar ook heb ik opleidingen gevolgd voor toezichthouders en ben ik goed ingevoerd in governance aspecten. Ik zie uit naar een fijne samenwerking met de directeur, de participanten en de medewerkers van RZCC en natuurlijk met mijn mede-toezichthouders.

Naar LinkedIn-pagina Paul Retra