Handen uit de mouwen!

Dat was ons motto afgelopen donderdag tijdens onze teambuildingsmiddag. In plaats van dat we ons achter ons bureau of bij een zorgorganisatie inzetten voor veilige digitale gegevensuitwisseling van gezondheidsgegevens, zorgden we ervoor dat een Eindhovens gezin de bloemetjes weer buiten kan zetten in een fijne tuin.

Dit deden we in samenwerking met @Stichting Present Eindhoven, onze buren op de 5e verdieping van het @Microlab. Deze stichting is de verbindende schakel tussen mensen/teams/organisaties die iets te bieden hebben en mensen die hulp nodig hebben en zelf weinig netwerk, geld en/of geen goede gezondheid hebben. De hulpverleners die bij deze mensen betrokken zijn kunnen bij Stichting Present hulp aanvragen voor hun cliënten, bijvoorbeeld voor het opknappen van een tuin, zoals wij gedaan hebben. De Stichting wil hiermee een beweging op gang brengen in Nederland waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

Wil jij ook teambuilding combineren met iets goed doen voor een ander? Meld je dan bij Stichting Present Nederland. Er zijn projecten in 135 gemeenten. Het kan dus altijd ergens bij jou in de buurt!