Tips voor na de Toestemmingsweek

Van 6 tot en met 10 september was de Toestemmingsweek. We hopen dat deze week soepel voor u verlopen is en dat veel van uw patiënten toestemming hebben gegeven voor het delen van hun gegevens. Hieronder vindt u een aantal tips waarop u de komende tijd kunt letten. En als laatste vragen wij u een enquête in te vullen over de Toestemmingsweek. Ook als u niet heeft meegedaan, stellen wij uw feedback zeer op prijs.

Tips voor na de Toestemmingsweek

  • Ook na deze week blijft het belangrijk om toestemming te vragen. Heeft u extra voorlichtingsmateriaal nodig? Bestel dit dan eenvoudig via de webshop van Aorta-LSP.
  • Log regelmatig in op VECOZO om na te kijken of er online toestemmingen zijn binnengekomen. Deze moet u dan zelf nog verwerken in uw HIS.
  • Twijfelt u of u alles goed is gegaan met registreren? Neem dan contact op met uw HIS-leverancier.

Resultaten Toestemmingsweek
Uiterlijk eind oktober 2021 delen wij de resultaten van de Toestemmingsweek met u.

Enquête Toestemmingsweek
Wij horen graag hoe u de Toestemmingsweek, de aanloop naar deze week en de communicatie hierover ervaren heeft. Het invullen van de enquête kan volledig anoniem. Maar als u contact wilt met de organisatie, kunt u bij de laatste vraag uw gegevens achterlaten. Het invullen van de enquête duurt een paar minuten.

Heeft u meegedaan met de Toestemmingsweek?